Waarom samenwerken?

Staan administratie en vakmanschap elkaar soms in de weg? Toch is de harmonie tussen deze twee belangrijk bij het slagen van jouw onderneming. Onder het motto ieders zijn stiel zorgen wij voor je administratie zodat jij de volle focus kan leggen op echt vakmanschap!

Jouw VOORDEEL

Je hoeft geen aanwervingen te organiseren wat weer kostbare tijd is uitgespaard. Wij zijn in de mogelijkheid om flexibel in te springen om je te ondersteunen wanneer één van jouw medewerkers uitvalt, maar we staan ook klaar om je permanent bij te staan. Het voordeel voor jou is dat je ons betaalt per gepresteerd uur. Dus geen extra vergoedingen zoals maaltijdcheques, vakantiegeld,…

Jouw PASSIE

Je werkt en leeft om jouw klanten een wauw-beleving te bezorgen. Hoe zit het met jouw interne organisatie en administratie? Verloopt deze even vlot als jouw core-business? Onze passie bestaat erin om jouw organisatie beter te laten draaien. Wij verzorgen mee jouw offerte-aanvragen, bestellingen, facturatie,… Doordat je minder tijd hoeft te besteden aan jouw administratie, heb je meer tijd voor jouw passie en creëer je meer vrije tijd. Mensen die werken vanuit hun passie, werken productiever, zijn positiever en zorgen voor een betere economie. Dit komt de gehele samenleving ten goede.

Zaak starten

Heb je het plan om een onderneming te starten? Heb je zin om jouw passie te delen met anderen, maar ook schrik voor de administratieve rompslomp die erbij komt kijken? Wij kunnen je hierin begeleiden zodat jouw organisatie vanaf het begin een goede structuur heeft waardoor alles overzichtelijk en transparant is.

BNI pompoenland

Pro-Bizz is trots lid van BNI Pompoenland. BNI is de grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld. Wil je hier graag meer over weten?

Scroll naar boven