Klanten getuigen

Hoe klanten genieten van onze dienstverlening terwijl zij focus kunnen leggen op hun vakmanschap en passie laten we ze graag zelf toelichten. Wij zijn fier om deel te mogen uitmaken van hun team!

Ik zat al even met mijn handen in mijn haar. De administratie loopt tot op een punt vlekkeloos en goed (de klanten denken dat dan toch), maar eigenlijk loopt dit helemaal niet zo goed achter de schermen. Geen tijd voor opvolging van betalingen, of wel tijd maar dan zo snel, snel tussen de soep en de patatten. Dit werkt niet, je laat steken vallen en er is geen of niet genoeg cashflow, waardoor wij soms toch wel eens in de problemen kwamen te zitten.

Ik wilde 2020 goed afronden ik heb hulp gevraagd, ik ben daar eigenlijk niet zo trots op, want ik dacht echt dat ik het allemaal wel zelf kon. Glenn wou dat ik het zelf deed, maar het ging gewoon niet. Te veel werk, planningen maken, facturatie… Geen tijd voor een opvolging van facturen. Dus met Jo gebabbeld en alles doorgemaild wat ze nodig hadden. Op 18 uur!! Hadden ze dit gefikst ik zou er maanden mee bezig zijn om dit er tussendoor bij te doen.

DIKKE DANK JE WEL!

Ellen Goens

Claessen cleaning

Sinds jaar en dag kunnen wij rekenen op de steun van Pro-Bizz bij Bomster. Enkele dagen in de week gaat Pro-Bizz bij ons aan de slag om het werk van ons team te verlichten. Zo kunnen wij er steeds op rekenen dat de offerte-aanvragen, werfopvolgingen en overige administratie steeds met de nodige zorg worden uitgevoerd. bovendien denkt Pro-Bizz mee met de firma. Zo hebben we dankzij Pro-Bizz onder andere een structuur in onze administratie (inkomende en uitgaande facturen, offertes, voorraard,…) verworven. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een pak efficiënter aan de slag kunnen gaan. De fijne samenwerking met Pro-Bizz is voor Bomster een echte meerwaarde!

Wim Sterckx

Bomster BV

De zaakvoerder van Pro-Bizz staat garant voor hoge productie met de verwachte kwaliteit. Deze gedrevenheid vertaalt zich in het personeel waarop wij als SPIE-beroep doen.

...

Spie

Wij helpen je met een
flexibele dienstverlening voor bouwbedrijven

Jouw zaak naar een hoger niveau brengen en het verzorgen van jouw interne organisatie start bij de juiste partner. Vertrouwen is onze basis voor het uitvoeren van ons veelzijdig takenpakket.

Zin in een samenwerking?

Alles start bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we achterhalen wat jouw behoeftes zijn en waarmee wij jouw kunnen helpen. Er wordt een vrijblijvend basisontwerp gemaakt voor een mogelijke samenwerking met hierin duidelijke afspraken.

Wanneer je het voorstel accepteert, wordt er een overeenkomst opgemaakt waarin de afspraken worden vastgelegd. Wij werken steeds aan een win-win situatie.

Scroll naar boven